Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Om jag faller...
fångar du då?

I skör tråd,
högt under tak,
svävande

Kristallhjärtan
krossas lätt...

Förlitar mig,
hänger kvar,
dinglar sakta,
tittar leende ner

Solglitter bildar regnbågsfärger
i ögon,
Du, min drömfångare,
med utsträckta händer

Fångad är jag...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-28 19:32



Bookmark and Share


  flygia
skir och fin
fångar verkligen
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten