Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar efter dig...


Man måste vara två för att dansa tango...

Jag längtar lika mycket efter dig som ett barn på julafton längtar efter tomten.
Inger så mycket lycka bara av tanken på tomten, jag menar dig. Det pirrar och fjärilar far hit och dit i magen att blommorna i hagen skulle må bra eller bättre i magen. Nu är det som det är och jag gömmer det bra men är det så det ska va´?
Ja, jag vet hur jag vill att det ska va´men jag är inte du och man måste vara två för att dansa tango.




Fri vers av wildah
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-28 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint text..gillar den*
2012-12-28

  Ninananonia VIP
Varma känslor... gillar
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah