Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRODER

En broder som står för sitt ord

och visar sitt mod

Med kärlek han förstår

och andra förmår

att hitta sin sans

för att orka

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

En bror han finns där

och förklarar för dem han håller kär

det som är upp och det som är ner

För han ser det ingen annan ser

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Med humor och glans

han leder dig till sans

Som gör att det mesta går som en dans

i livet

En bror att vara rädd om
En bror att älska och vörda

För evigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera