Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus i dig jag tror ~

 

 

Jag var där 

och jag bär vittne 

om det.

Det Han led

där på korset

berörde även det lilla barnet

jag var.

 

Ville så gärna 

varit med om resten

men far tog mig i handen

och vi gick hem.

 

Men jag har hört

evangelium berättas

genom tider

som följde.

 

I evigheten

finns Hans ord.

Där ute kan du

höra Honom igen.

 

Min tro

bärjade där 

i korsets skugga.

Där såret i Hans sida

födde en religion.

Där till och med 

Thomas, tvivlaren

fick bekräftelse.

 

Jag var där

och jag är här nu!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-29 00:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så berikande och fint.
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tröstefullt...
2012-12-29

  walborg
Trosstärkande att läsa
2012-12-29

  Stefan Albrektsson
Vackert! Oändligt djup fångat i enkla ord!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP