Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Det största mysteriet

 

Varför mördas

de Sanna hjältarna?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-29 05:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärt

Varför den största, sanna hjälten dog, vet väl alla
2013-01-08

  ULJO
Bra fråga
2013-01-02

  Lars Hedlin
För de går mot normen och stormen
2012-12-29

  zallander
dom vågar ta strid kanske. tex palme
2012-12-29

  SatansSon VIP
Ja, vsarför dert? NMelson Mandela lever väl?
2012-12-29

  Johan Bergstjärna VIP
Helt enkelt för att de utgör det största hotet mot ondskans vapendragare, det är väl det största skälet.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP