Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lockar varandra!

I natt har vi händerna fulla
i drömmen lever vi i ett paradis

Inga fönster i världen
kan stänga ute denna ljuva dröm

Vi lockar varandra
i varje stund attraheras vi mer

Kontentan kan bara bli
passion, hetta, spänning & njutning




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 399 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-29 12:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön text och en läcker bild...
2012-12-29

  Maj-Lis VIP
Fin och sann text
2012-12-29

  Chawa VIP
Ljuvligt!!!
2012-12-29

    ej medlem längre
Dina fina ord och den underbart vackra bilden ger drömmar i vaket tillstånd.
2012-12-29

  Filippa Jacobsson
Jag älskar att drömma och detta var en underbar dröm! Så himla bra!!
2012-12-29

  Dufvenberg


Underbar bild och jättefin text!!

Säger som ngn annan sa;
det här var bland det bästa jag läst av dig!
2012-12-29

    ej medlem längre


Mycket bra ....
2012-12-29

  Destino
Vilken underbar text och kansla ... Staende oviationer ,
2012-12-29

  Anya VIP
Bra!!! bland det bästa jag läst av dig.
2012-12-29

  Federico Romano
En fin dröm.. Att uppleva eller återupleva..
2012-12-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ibland vill man bara stanna kvar i drömmen, bara låta den fortsätta....
2012-12-29

    ej medlem längre
Det hettar i ögonen att läsa din text...
2012-12-29

  Angel of love
Underbar njutning..
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin