Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Rubrikdikt

 

 

ponnyridning och slädturer

bockar som roar och retar

 

köttjuv skyllde på hunger

tre i gräddfil

 

jag tar pension och åker hem

alla i väntrummet är nöjda

 

stor komik i litet format

 

nysnö, sol och fullbokat

 

 

regnrisk på nyår

 

 

anits 29 december 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-29 14:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt!
Det har du gjort väl!
2013-01-06

  Eva Helene VIP
Finfint!
2013-01-01

  Ljusletaren
Vad du kan ... underbara rubriker som du fick till så bra :-)
/kram
2012-12-31

    ej medlem längre
Fniss! :)
2012-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det är roligt med rubriker...fint...
2012-12-29

  Bibbi VIP
Du ger mig ett ordentligt gott skratt.
2012-12-29

    ej medlem längre
kul! å bra...
2012-12-29

  Anya VIP
Kul med sådana här lekar. Det får mig att le!
2012-12-29

  Sofhia Wirström
härliga rader

2012-12-29

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP