Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rött sött som i hjärta och vin


Eva i Paradiset

Jag skulle vilja vara Eva i Paradiset med bara dig där utan ormar och annat som stör. Stör mig, berör mig, rör mig!

För dig och mig om så bara för en dag skulle jag byta allt som går att bytas.
Om inte annat så för ett vänskapsband av finaste siden.
Smid den, tiden som går att få tillbaka.

Vill du omskaka din värld lite grand och ditt hjärta i brand som i timglaset bara rann under år som gått? Grått har vi fått i överflöd kanske dags att få in lite rött sött som i hjärta och vin.




Fri vers av wildah
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-29 22:37



Bookmark and Share


  backwardness
längtan !!

väldigt vackert skrivet Wildah !
2012-12-30

  Federico Romano
Litte rött & lite ljus som får det gråa att ändra ton..
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah