Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljummen öl

Beige

utan bubblor


med smak av jäst



så kan livet vara om du inte ser upp

se till att leva med mycket bubblor


i ren form


och med stark färg


lev HÄR och NU


LEV

NJUT

BUBBLA


av glädje och nyfikenhet


vem väljer att dricka ljummen öl







VÅGA

VÄLJ

VÄG



gör det NU















Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 02:09



Bookmark and Share


  Svart svan
Välja väg? Glädjens och nyfikenhetens väg då, såklart...:) ...Bra text.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera