Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna fabler....


I fablernas värld

Om man tittar riktigt noga och uppmärksamt kan man få se mycket i min skog.

En uggla sitter i sitt träd, några ugglor sitter bredvid men de flesta sitter längre ned i samma träd.

En häger står på en sten och ser ut över sina marker. Den går runt en sväng och går sedan upp på sin sten igen.

En björn tassar försiktigt fram, han gick ut ur idét då någon fann hans bo och hans ro blev oro.

Den som kan tro på det kan också få se en älva som dansar i skogsgläntan i väntan på guldljuset eller vad tror ni själva?




Fri vers av wildah
Läst 350 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-30 08:35



Bookmark and Share


  Federico Romano
Här har vi bar älg & räv, men ugglan hörs eller hördes när hunden levde..
2012-12-30

  backwardness
hoppas och tror att alla har en sådan skog,
jag har det.
men man måste anstränga sig för att se rikedomen,
ibland är träden ivägen för detaljerna, även i drömmarna !!
2012-12-30

    ej medlem längre
Det låter lite grann som i min egen trädgård :)
Där finns allt jag önskar mig och lite till...
Du skriver rart!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah