Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAKE CARE MY FRIENDS!

Att man inte ska kunna vara sig själv
utan att andra ska behöva ha en åsikt
om hur man ska eller bör vara

Visst är det jobbigt med tråkigheter dit och hit
jag lider också med de som har det svårt

Jag blir också arg över orättvisor
och ofta så hjälper jag de som är i nöd

Men jag slutar inte att leva
jag gnäller inte hela tiden

Man måste se glädjen i livet också
ge och förmedla värme


Man måste inte spy galla över allt hela tiden
inte hälsosamt att vara så arg jämt

Lätt annars att man hamnar i en ond cirkel
och då blir man lätt sjuk

Kärlek och värme till er alla......;)

TAKE CARE MY FRIENDS!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-30 15:35



Bookmark and Share


  anits VIP
det ligger mycket visgom och
tänkvärt i din fina dikt
2013-01-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
skönt att få andas värme och kärlek istället!
2012-12-31

  Suss Petersson
Fina sanna ord....
Kramar till dig och gott nytt år
2012-12-31

  Ninananonia VIP
take care :) bra..
2012-12-31

  Angel of love
Ja man kan inte rädda världen, man gör det man kan!
Kärlek och värme till dig med, kram
2012-12-30

  Sofhia Wirström
bra skriftat vännen
2012-12-30

  Federico Romano
Lika farligt att hålla in sin känslor, vill jag tro
Men lyckan måste beaktas..
& hälsan går åt helvete av stress så det gunnar ingen..
2012-12-30

    ej medlem längre
Kloka ord att tatuera innanför ögonlocken....och leva efter.
2012-12-30

    ej medlem längre
Ord som är viktiga att läsa lite då och då. Klokt.
2012-12-30

  Dufvenberg


Dagens visdomsord min Herre!!

Kram
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin