Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sometimes I feel alone and empty!

Sometimes I feel alone and empty

världen där allt går i ultrarapid
susar förbi tyst och färglöst

Jag gör allt jag kan
för att orka

Men I den mörkaste av nätter
lyser de klaraste av ljus

Och jag har presis funnigt
ett klart vackert varmt sken

I mitt hjärta har du alltid en plats




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-30 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint berörande och klokt skaldat
2013-01-01

    ADI Nehlin
fin ...berör..tror alla känner så ibland
2013-01-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
du beskriver känslor så fint
2012-12-31

  Suss Petersson
jag förstår..allt för väl

2012-12-31

  Ninananonia VIP
Berörande ...
tycker om den..
2012-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, sköna ord...hoppfullt...
2012-12-30

  Dufvenberg


Du ska följa skenet. Det goda som serveras.
2012-12-30

  Angel of love
Omslut dig med det vackra skenet! Det gör dig stark!
2012-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja livet går
upp och ner
hela tiden hoppas
man att det om och
om igen emot en ler
och tur för en
ibland det sker...
2012-12-30

  Sofhia Wirström
vackra rader
de berör
inom ens inre
2012-12-30

  Lynx63 VIP
SÅ VACKERT, bilden och orden binder sig samman.
TACK...
2012-12-30

  Helena C.W.
En känslosam och vacker dikt.
2012-12-30

  Maj-Lis VIP
En varm skön plats
2012-12-30

  Rozsi.kovacs

Vackert lars blomma
2012-12-30

  Federico Romano
Det gäller att kliva ut ur skuggan & låta skenet värma..
2012-12-30

    ej medlem längre
Underbara ord!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin