Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådden

Nästa år
Får skörda konsekvenserna
Av årets sådd

Denna metafor
Är överförbar
Till allt som sker
Människor emellan
Och kring de beslut vi fattat
Kring samhällsbygget

Eller som man säger
Som man sår
Får man skörda

Vi får även handskas
Med ogräset
Som gror trots allehanda
Bekämpning

Men i sådden
Finns även fröet
Till liv och
Hopp




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet..* önskar dig Gott nytt År!
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP