Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats där kärlek och ärlighet är det som betyder något gott!


Gott slut och Gott Nytt År!

Släpper ut mitt gyllene hår för vinden och låter vinden föra mig dit den vill.
Till ett ställe där lyckan bor.

Tror och hoppas det finns en sådan plats där kärlek och ärlighet är det som betyder något gott och önskar att ni alla här finner en sådan plats.

Gott slut och Gott Nytt År till alla poeter!

Kram

Wildah




Fri vers av wildah
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-31 20:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gott nytt år kram :)
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah