Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viktlös

jag tar långa, mjuka skär
och tankarna seglar varv efter varv

i elliptiska banor




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-01 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skridskor...
2013-03-10

  Schizooliza
Långfärdsskridskor kanske:) det får mina tankar att dansa piruett iaf:)
2013-03-03

  Maria T
En tankarnas dans
2013-02-10

  Anoo Niskanen VIP
Vackert!
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP