Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken kropp

Det vita
Drar sig tillbaka
En naken kropp blottas
Som längtar
Efter ljus
Och värme




Fri vers av AA VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-02 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP