Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oas

Är i min barndoms trakter
Forna sommarminnen tränger sig på
Liksom tryggheten och stillheten
En oas bortom storstadens jäkt

Finner harmoni
I att bara vara
Försjunka
Och omges av
Av en miljö och en trakt
Som är en del
Av mig




Fri vers av AA VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-02 00:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja så är det fint att känna
2013-02-08

  Maj-Lis VIP
De måste kännas bra
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP