Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2012


Sista resan

<
Ivar var stark som tusen gudar
när han var ung seglade han på de sju haven
och några till
ett sjömansliv är en välsignelse
man seglar ifrån öst till väst
lär känna skapelsens alla hörn
sen är det höst
en sista resa förbereds
stuveriarbetare planerar
den gamle sjöbjörnen rekapitulerar
händelser från förr
då växer styrkan i lekamen
tatuerade armar vittnar om bravader
vighet
äventyrlighet
mod och strävsamhet
utan jämförelse i denna del av världen
seglar skutan med den gamla björnen
härifrån och ner i graven
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP