Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright Christer Foghagen, 2023.


Sixten Sjöblom


Östgötska toner
ett leende stort
när tillvaron skälver
ser jag det alldeles klart

du pekar ut riktningen
jag skriver slutet
allt faller på plats

du går före
leder oss
ger oss förvissning
så att osäkerhet och tvivel
går oss förbi

du blev min trygghet
när jag var novis
visade vägen
och jag följde dig

Tack Sixten, för de projekt vi delade och den tid vi fick.
Jag vill också tacka för vårt sista möte. Du satt i min trädgård en sommarkväll och vi grillade. Ditt skratt klingar ännu bland syrenerna i Ålem.

Din vän

Christer




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP