Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2023


När Smilla nästan var ett år

Styv frisyr
du jollrade
skrattade
jag bar dig i min famn
dansade
skojade
Holmsjönäs klädd i vårskrud
knastrande Smålandsgrus under mina fötter
småländsk vårsol
kändes blek
för ditt leende övertrumfade allt




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 00:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
genuin kärlek
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP