Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2023.


Mystik

Väntan och förberedelse
tiden är nött och skaver
bland tysta fåglar samlas
misstro
förrädiskt men lockande
gamla stämmor sjunger upp
midvinternatt och du gör dig redo
den svala vinden
genom ditt hår
vi väntar
ditt nästa drag avgör
blir det du
eller vi
svaret ryms i stämsång
där vi åkallar
allt




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-20 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig gillat mystik.
Julen har jag avskaffat.
2023-12-21

  KYREUS of Sweden
Frågor & svar?
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP