Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsviten: Foghagen, C. (2012) "Ljudet av en Ukulele"


Kyla

<
I vintermörkret makar stadens huskroppar ihop sig
söker skydd i varandras närhet
för att spara värme
samlas kring gator och torg
dricker ur stjärnhimlen
när striderna rasar inom dem
håller de fasaden uppe
försöker sno åt sig värmen från grannhusen
döljer sprickorna
det krackelerade bruket
skuggas av vinternatten
i väntan på kärlek
och vår
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP