Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag fyller mina händer

 

jag fyller mina händer

med kärlek tacksamhet

och glädje

 

kastar bort allt som stör

det bittra, ilskan över det

som gör att allt känns tungt

 

jag fyller mina händer

bjuder in det nya året

med öppna sinnen

 

 

anits 2 januari 2012

 




Fri vers av anits VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-02 13:19



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint o enkelt...bra
2013-01-08

  Palett
Goda kloka tankar inför det nya året !
2013-01-08

  Maria T
Såå fint inför det nya året
2013-01-06

  Michaela Dutius
Underbar dikt!
Nytt hopp!
Ny tid!
2013-01-06

  ULJO
Klokt beslut
2013-01-04

    maija tuori

Bra Vännen ! "Var dag är en sällsam gåva,en underbar möjlighet "
2013-01-03

    ej medlem längre
Bjud och ge av din kärlek till dem som behöver en stark kvinna som vet att livet kan vara så upp- och nervänt
2013-01-03

  Anya VIP
Verkligen fint! Det vill jag också göra. sparas!
2013-01-03

  Bibbi VIP
Gott beslut.
2013-01-02

  Eva Helene VIP
Så rätt du gör, fint!
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Nya dagar...nya möjligheter...fint...
2013-01-02

    ej medlem längre
O, va fint! Allt Gott!
2013-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Räkna de lyckliga stunderna blott...
Ett av mina standardcitat.
2013-01-02

  Ljusletaren
Tar emot dina händer och kupar mina händer och för dessa fina ord vidare.
/kram
2013-01-02

  Lars Hedlin
Bra vännen kram
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP