Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervila

Vågor bäddar vid vinterstrand
Lägger sig till ro i frusen tid
Himlavalvets stjärnor
Gnistrar över havets frusna djup
Glimmar i betraktarens ögon




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-02 16:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Himla kul å se dig igen :-)
2013-01-02

  Lars Hedlin
Underbar betraktelse...vackert skaldat!
2013-01-02

  Maiah VIP
Ännu en vackert frusen bild.....
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish