Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Långt om nu
När vinden mojnar
Och trädens sus
Lägger sig stilla
Vill jag lägga mina tankar
Om morgondagen
Runt om ditt hjärta




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-02 20:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
S¨fint och vackert
2013-01-03

  Maiah VIP
mjuka fina bilder....
2013-01-02

  Anya VIP
fint, att lägga tankarna runt ett hjärta..
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish