Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånflin

Gråten sitter som ett rep runt min hals
Ångesten knackar på min axel
Visar ondskan mot min näthinna
Det värsta är..


Att den ler åt mina tårar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-03 12:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj ja mycket blandade känslor....
2013-01-03

    Max Poisé
Överjävlighet är skit! Har en tendens att växa sig oändligt innan man inser hur enkelt det är att förlåta och hur svårt det är att komma på det...
2013-01-03

  Maiah VIP
känns som en inre brottning....vem kämpar man emot...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish