Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens lek

En sidenscarf från en kvinna
Dansar från en gren
bär spår av fin parfym
Blivit kvar
där skogen tar vid

Vargen smyger
Vädrar
Ett nytt väsen går i hans skog
med oskyldigt klingande sång

Barfota lek
Små fötter som dansar fram
Tyget i kjolen vinkar
runt smala ben

Flickan får syn på vargen där mellan träden
Deras blickar möts
Förtrollad av stunden står hon kvar
Utan att blinka
Glömmer bort sin rädsla
finner en plats där mellan deras blickar och tränger sig in
Stilla

Tills vargen
blickar bort
och vänder sig om




Fri vers av soalf
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smått dramatiskt... Gillar denna!
2013-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ett spännande möte...fint beskrivet...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf