Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Blunda dig in i mig. Det finns en hålighet

i oss. Där färdas vinden. Där vajar

seglet för avfärd. Där packar vi

vårt liv i nostalgi. Som för att

säga: jag levde trots allt

och det var vackert.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 546 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-01-03 17:47



Bookmark and Share


  desert star
bravissimo!
2013-01-14

    lenakarin
Fin text.
Speciellt första raden.. Så är det nog!
2013-01-11

    Ladylike
Så vacker poesi.
Bokmärks:)<3
2013-01-09

  agneta pichler
mycket vackert
2013-01-09

  agneta pichler
..så sant

Träffande vacker poesi
2013-01-09

  Linda CH VIP
Så himla bra!
2013-01-06

  Kristina Wallbing
Väldigt bra.
2013-01-06

  alldamageinside
Väldigt vackra rader.
2013-01-06

  Sunlight
stämningsfullt
drama
du skapat här
med få ord

tycker mycket om denna dikt
läser om igen
på nytt sätt
och igen
på nytt...

bra skrivet!
2013-01-06

  sommarmoln
Underbara rader...
2013-01-06

    ej medlem längre
Åh. Ryser när jag läser. Den inre resan är trots allt den avgörande - den som avgör - om vi lever eller bara väntar på döden. Förälskar mig särskilt i den första raden: "Blunda dig in i mig". Så vackert!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin