Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På vägen från jobbet nu på förmiddagen, så slog det mig att vägen är kantad av skönhet. Sånt som finns varje dag, men som man kanske inte alltid bryr sig om att se..


Vardagslycka

På husets tak har solen lagt sig för att vila
Asfalten gnistrar av frostrosorna som ännu inte har tinat
Husets hund skäller i fönstret
Han ser mjuk och fluffig ut
Skulle vilja köra mina händer genom hans päls och kramas
Jag kisar mot ljuset som flödar mellan gran och fur
Andas in den friska luften
Och känner mig helt enkelt lycklig
Så där vardagslycklig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-04 11:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin
2013-01-07

  Katinka VIP
Jättefin!
2013-01-04

  kråkan VIP
kan känna det..bäst du!
2013-01-04

  Lars Hedlin
Mycket fint fångat...
2013-01-04

  Maiah VIP
en vackert fångad vardagsskönhet...det där som bara finns där gratis och upptäcker man det så ger det lite glans i vardagen. Fint fångat
2013-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Poesi handlar mycket om just detta. I alla fall min.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish