Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga mot en solklar himmel med en kråka i siluett

 

 

så har jag hamnat på den plats
jag under ett helt liv försökt fly

säg mig vad gör jag nu




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 11:48



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Du väcker tankar och sätter fingret på något stort. Som läsare blir man nyfiken på fortsättningen.
Kanske en uppföljningsdikt?

2013-03-31

  Eva Langrath VIP
Fint beskriver du känslan som uppstår när man inser att man alltid har sig själv med vart man än går.
2013-01-04

  catharina.jerbo VIP
andas. sakta och djupt. så ordnar sig resten.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth