Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaks till att vara jag!

Jag lät mig påverkas för en stund
kände mig förargad och förnärmad

Men nu släpper jag det fritt
och åter blomstrar i värme

Fyller på med ny energi
finner god nektar

Har skrivit en rad och känner mig fri
så nu är jag tillbaks till att vara jag

Fast det var jag förut också :)





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-04 17:53



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Bli inte något annat en var du är..en underbar människa,men slå dig fri,välj dina egna väger ,följ inte stigen gå bredvid och gör dina egna fotspår i natten *applåd för en fin text
2013-01-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Skönt att skriva ur sig allt så ny energi, ren och röd kan flöda ut ur fingrarna
2013-01-05

  Destino
Bra gjort, låt pennan och pappret lida, men spara på ditt hjärta, funkar alltid för mig, kram
2013-01-05

    ej medlem längre
Jordade ord om hemma igen.
Fint..
2013-01-05

  Magica VIP
Bra att du fått ny energi igen! :)
2013-01-05

  Angel of love
Underbar känsla, vacker skriven text
2013-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter bra...
2013-01-04

  Anya VIP
Härligt! :o)
2013-01-04

  Fräkniga svanen
det är alldeles för lätt att fastna på alla krokar! Tur att vi hittar tillbaka. Fin text.
2013-01-04

    ADI Nehlin
fin ..hoppingivande
2013-01-04

    ej medlem längre
Skön känsla!
2013-01-04

  Katinka VIP
Stärkande att läsa. Fint!
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin