Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är siffror >

 

 

Tänk om varje snöflinga

är uppbyggd av siffror!

 

Tänk då på att

ett snöfall 

ihoppräknat,

skulle kunna 

ge svaret på den oändliga frågan,

om oändligheten?

 

Då måste skaparen 

vara den störta matematikern!

 

Tänk om Han

har gett oss förutsättningen

att lösa världens problem,

i ett snöfall!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-06 01:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja tänk om :)
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk om...svindlande tanke...
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP