Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

I väntan
Är något som präglar
Livet

Att inte leva i nuet
Utan ständigt vänta på något bättre
Nu




Fri vers av AA VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-06 01:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tänkvärt
2013-02-08

  Sofhia Wirström
bra :)
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP