Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i allt det sorgliga finns en slags galghumor


Hennes tid var inte utmätt

Det här var för flera år sedan jag fått denna sanna händelse berättad för mig.

Det handlade om en ensamstående kvinna, vi kan kalla henne för Elsa, som var trött på livet av en eller annan orsak. Hon bestämde sig för att hon inte längre ville leva och en fredagskväll efter sitt arbete gör Elsa sig i ordning för att ta sitt liv. Hon tar fram en sopsäck och en kniv. Hon skär sig i båda handlederna och lägger sig i säcken för att inte orsaka så mycket problem för andra. Hon förlorar medvetandet men vaknar upp på måndag morgon i säcken. Hon hade inte förlorat så mycket blod så hon kliver upp och gör sig i ordning för en ny arbetsvecka.

Hennes tid var inte utmätt och vad jag fick höra var att denna Elsa levde i många år efter denna händelse och hon dog då en naturlig död.




Fri vers av wildah
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-06 12:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilket fint misslyckande... en tankeväckande berättelse!
2013-01-06

  Lars Hedlin
Tack för en mycket fin berättelse.....
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah