Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moist lips!

Moist lips longing for a different taste

Come let us play!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-06 13:34



Bookmark and Share


  Destino
Let us play;)
det borde alla göra lite oftare,
livet är för kort för att leva i en "låda"
man kan allt om man vill verkligen..
2013-01-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
fint och sensuellt
2013-01-06

    ej medlem längre
Lockande...
2013-01-06

  Dufvenberg


wow. Säger jag.
2013-01-06

  Lindha W Gustavsson
Gillas!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin