Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan

Jag exploderar
och imploderar
samtidigt

Jag är lika tom
som överfull
samtidigt

Jag känner allt
och ingenting
Jag är ett med allt
och ingenting




Fri vers (Spoken word/Slam) av Malin Fallgren
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-06 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en välbekant känsla du här förmedlar.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Malin Fallgren
Malin Fallgren