Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymt från förr

Packar ner min ångest
Gömmer den i en låda
Låter den ligga där
Bli dammig
Glömmas bort

Så en dag när en städar sinnet hittar en den där lådan
Den där ångesten
Och allt är tillbaka igen
Allt är utspritt och kaos

Dags att städa och packa igen
Dags att bli ren och genomskinlig
Stel och kall
Vanlig




Fri vers av Malin Fallgren
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-24 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Fallgren
Malin Fallgren