Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till de blinda

omvärlden ser inget
de tror sig veta
tror sig förstå
en kort karakterisering och allt skulle rasa
precis som det gör för mig
varje dag
varje dag
varje dag

vad ni inte inser är det faktum
att jag inte vågar berätta
den sanning som tynger mina axlar
det som trycker ner mig så djupt ner i underjorden
att jag inte orkar stå




Fri vers av Malin Fallgren
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Fallgren
Malin Fallgren