Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermorgon

Novembermorgon
Frisk och kylig
Karg och påträngande
Ångestfylld

Det är tiden som förgäves kämpar för att bli omtyckt
För att bli uppskattad
Älskad

En ständig påminnelse om hur mödosamt livet är.




Fri vers av Malin Fallgren
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Fallgren
Malin Fallgren