Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselixir

Där kärlek är
finns livet självt
att älska




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 560 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-06 14:46



Bookmark and Share


  Glensan
Så är det
2013-01-15

  Piann VIP
Ja själva livet är viktigt att älska
2013-01-08

    ej medlem längre
Sant...
2013-01-06

  sulimaa
Så sant Bosse... och livet är viktigt att älska .. liksom sig själv och andra ... kramen
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi