Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig ger det en slags tröst


Kanske sjätte sinnet sitter bredvid minnet ?

Nu vet jag att verklighet och dikt går hand i hand. Tankeöverföring eller ett sjätte sinne kanske finns i hjärnan bredvid ens minne? Jag har i alla fall upplevt det som inte går att förklara. Ingen än kan ge mig ett rimligt svar på de frågor jag har angående det och en massa annat. Det ger mig nyfikenhet och livslust och en slags tröst. I vanliga fall är jag logisk och min röst hörs inte för varken för eller emot. Så länge vi inte vet och kan bevisa så länge säger jag varken ja eller nej men är ändå hoppfull att man en dag ska visa det eller det andra.




Fri vers av wildah
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-06 16:26



Bookmark and Share


  R Werner
Precis så, tvivlet, eller det som inte går att sätta ord på. Gillar det du skriver. Förhoppningsvis finns där svar en dag :)
2013-01-13

    ej medlem längre
Så fint och ödmjukt skrivet. Visshet kan man bära om saker och ting trots att det varken logiskt eller mänskligt sett är påtagligt. Gott att det kan ge tröst :)
2013-01-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet...ja mycket kan man ej förklara...i både gott och ont...
2013-01-06

  Mow Dean VIP
...jag läser - blir nyfiken.
spännande bra text.
tack.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah