Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För egen vinnings skull!

Nej jag är inte bitter
inte ens arg

Långsint är jag definitivt inte
åsikter kan alla ha av olika slag

Är bara trött på människor som sårar
för egen vinnings skull

Ger inte mycket för sådana som jämt
måste märka varje ord

De har gått in i en evighets labyrint
utan återvändo




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-06 16:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Instämmer i dina ord
fint skaldat
2013-01-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Jag tycker det är fint att var ödmjuk som du är, det gäller väl samtidigt att släppa in goda människor i sitt liv, de som ger mer än de tar. Snygg komposition
2013-01-08

    dreamoflife
Just så!
2013-01-06

  Ninananonia VIP
ja sorgligt som en gammal grammofon ungefär..
2013-01-06

  Suss Petersson
Applåder....hela havet stormar..helt enkelt mitt i prick!
2013-01-06

  Harriet Gullin VIP
Håller med dig, fin text :-)
2013-01-06

  Harriet Gullin VIP
Håller med dig! Fun text.
2013-01-06

  LenaJohansson VIP
nä varför märka ord...varför såra...det gör mest ont i den som sårar

vissa saker kan man kanske missförstå, fplk lägger olika betydelser i en del ord...

men hårda ord - tydligt formulerade meningar med ett tydligt budskap,
det kan man bli sårad av

varför såra 'för egen vinnings skull' - märkligt ....men en del kanske tycker om att mobba o medvetet såra
det verkar obegripligt

men de säger, de som vet, att det finns såna människor


2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Fast man vinner inget på att såra.
Och oftast är det inte det som är avsikten.
Men det kan uppfattas så ändå.
Beklagligt nog.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin