Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Nää.. Inte nu, suckar Döden

Övertygar livet att fortsätta nå till framtiden..
Döden nafsar lite i bakhasorna

Men bara för att påminna om livets sårbarhet..
Skuggor mörkar ibland

Men suckande svarar döden;
Att gästande visiter orkar den inte med..

Den tar när det är dags
Lånar dig livet lite till..

Ta vara på det

Det är faktiskt bara till låns..




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-06 16:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra skrivet...nu ser den mkt bättre ut också..bättre att läsa
2013-01-06

    Max Poisé
Helt rätt å riktigt! bra text!
2013-01-06

  miramin
Mycket bra skriven^^ Förstår att döden vill ha lite semester.
Han gav mig ett lånekort^^
2013-01-06

    ej medlem längre
Han under mig blockerade mig precis nyss. Snyft, vad orättvist att du fick en bra kommentar.
2013-01-06

  Lars Hedlin
Mycket bra..gillas...
2013-01-06

  LenaJohansson VIP
kolla uppdelningen...kankse går att sätta ihop några rader så blir det lättare att läsa
bra annars
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Schackdags?
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish