Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett smärtsamt hejdå

Som ett slag
For hans ord rakt emot mig
Rakt emot mitt ansikte

Och som ett slag sved det
Det svider än

Och jag visst inte vad jag skulle säga emot
Tittade ut genom fönstret
Kunde inte gråta
Kunde inte skratta
Kunde inte fråga varför

Så jag tog mina saker
Sa "hejdå"
Och gick ut genom dörren
Skakade
Skakade som ett asplöv

Det kom som en chock
Och jag ställde mig i närmsta buske
Och kräktes
Kräktes från chocken, från smällen,
Från smällen av hans ord

Ord som sårar
Ord som förändrar
Förändrar allt
Hela min värld for på ända

För han var det enda
För mig var det bara vi
Vi mot världen
Nu var det bara
Han mot
Mig




Fri vers av lillonea
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-06 19:54



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
smärtan....bra
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea