Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här kommer mörkret

kroppen min, vad har jag gjort mot dig?
dålig mat, otillräcklig sömn, självhat i laviner

hjärtat mitt, varför plågar jag dig så?
inga känslor, på dina villkor, du bryr dig inte om mig

vännen min, varför kan jag inte hjälpa dig?
frågar, försöker, men din verklighet är så långt från min

den onda cirkeln snurrar allt fortare




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 01:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
säj stopp
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought