Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In vain

 

ett rökstoft 

sågs flyga upp mot skyn

 

försvann




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-07 07:35



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ja. smärtan. tomheten mitt i smärtan. hjälplöshet. så läser jag.
2013-01-07

  Michaela Dutius
Ord som berör - och gör ont....
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth