Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya landskap

Jag öppnar din väska ikväll,
och hittar gamla skisser.
Du var så skicklig på att måla.

Himlens transparenta toner,
och havets alla blå.
Nu gör jag nya landskap,
med penslar jag fått efter dig.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2013-01-08 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin...
2013-03-10

  Schizooliza
Wow! Dessa ord fångade ett av mina tankars budskap i mitt liv. Tack!
2013-02-19

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-02-19

  Maria T
fin gåva
2013-02-10

  Yrre VIP
Så berörande skrivet!
2013-01-15

  Änglaögon
Fint, verkligen.
2013-01-15

  Tino
Epic text
2013-01-15

  karenina VIP
en underbar finstämd kombination av ord och bild, där nya toner tar vid gamla
2013-01-15

    ej medlem längre
Så fint! Och vilken fin bild!
2013-01-15

  surface to air
Så väldigt fint skrivet
2013-01-14

  Lena Själsöga Keijser
orden berör
ja det finns sorg
samtidigt
en
skör
vacker skönhet
vilken...ja ... andas styrka
2013-01-11

  Anoo Niskanen VIP
Både sorglig och vackert skriven.
2013-01-10

    ej medlem längre
fin. tacksamhet till någon speciell som lämnat värde efter sig.
2013-01-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om ...
2013-01-09

  sommarmoln
Åh...det gamla falnar och en öppning mot ngt nytt, ljust skönjas, Framtiden:)
2013-01-09

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tankeväckande. Ditt sätt att skriva denna dikt får mig att tänka på ackord där man utelämnar tersen så att det varken blir dur eller moll. Läsaren kan själv fylla i glädje/acceptans/sorg
2013-01-09

  torbjörn j.
verkligen fint. jag ska bära med mig den bilden. det vilar ett lätt vemod över orden men de skimrar ändå av tillförsikt.
2013-01-08

  AgnesP
Som en liten novell. Mycket fin.
2013-01-08

  Celticgirl VIP
fint..
2013-01-08

    ej medlem längre
Ömsinta ord...spännande att ta vid med någons penslar.
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP