Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täljfingrar



med silverblad




täljer han
bokens
pärmar




till bladen hon målat
med ögonens penslar




vid aftonljuset
läser hon orden



till han


han vilken med silverblad
täljde



stenens
bokens
pärmar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt poeterat
2013-01-07

  Lars Hedlin
En vacker dikt!
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser