Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingervärnad





fingervärnad tager
hennes hand





stödjer hennes
haltande
steg




han är
älskande



njuter hennes närhet





hennes hjärta
är




fyllt av drömmens
äntligensvar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-07 16:26



Bookmark and Share


  John B Lund
Vackert som ett gnistrande vinterlandskap !

Tack för den.
2013-01-07

  Linda CH VIP
Skönt kreativt formulerad!
2013-01-07

    ej medlem längre
Bedårande poesi
2013-01-07

  Anya VIP
Böljande, fint med en titel och slutord som jag nästan blir kär i.
2013-01-07

    ej medlem längre
ljuuvlig...*
2013-01-07

  Lars Hedlin
Underbar ton i denna!
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser