Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behind the red curtain!

Behind the red curtain
one thing is certain, Its going to be hot

And we will not stop until
we come together and drop





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-07 17:19



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så hett, varmt och åtråligt
2013-01-08

    ej medlem längre
Vacker erotisk hetta.
2013-01-07

  Angel of love
Het och sensuell, underbar
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin